FOR-ANDRE

Din marketing partner

VISION

Jeg lever og ånder for at supportere og forandre marketing og kommunikation for dig, så du når dine mål.

Jeg er her for dig, så du aldrig er alene med din marketing og kommunikation.

Kontakt mig

VISION

Jeg lever og ånder for at supportere og forandre marketing og kommunikation for dig, så du når dine mål.

Jeg er her for dig, så du aldrig er alene med din marketing og kommunikation.

MISSION

For-andre er et Marketing support bureau, som hjælper og supportere små og mellem store virksomheder, der ikke har sin egen marketing afdeling, eller som har behov for konsulent hjælp, sparring eller ekstra marketing support i en given periode. Jeg hjælper dig og din virksomhed med moderne markedsføring og med at få mest muligt ud af dit marketingbudget og hermed skabe merværdi og resultater.

FORMÅL

Rigtig mange små og mellem store virksomheder er ofte udfordrede på marketinginitiativer. Marketingtrends er i konstant forandring og det kan være svært at følge med, især hvis man ikke har den fornødne marketing viden, og eller egen marketing afdeling. Her kan jeg supportere, den tid I har brug for – hverken mere eller mindre.

Loyalitet

Jeg har altid respekt og troskab over for dig og andre. Du kan altid stole på mig – jeg holder hvad jeg lover.

Ærlighed

Jeg tror på åbenhed, ærlighed og jeg er altid oprigtige, jeg står ved mig selv og min mening, jeg er direkte i min kommunikation og jeg lægger vægt på en åben dialog med dig, det tror jeg på skaber tillid og tryghed og derfor ved du som kunde altid hvor du har mig.

Fleksibilitet

Jeg leverer fleksibilitet og den marketing support du har brug for. Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomheds situation, ønsker, værdier, behov og skaber en markedsføringsløsning som passer til dine behov og mål.

For-andre

Jeg lever og ånder for at, supportere og forandre marketing og kommunikation for dig, så du når dine mål. Jeg er her for dig, så du aldrig er alene med din marketing og kommunikation.